Ska man röka ska det vara med el!

Att det är svårt att sluta röka känner de flesta till. Ibland är det så svårt att det inte finns något alls som skulle få någon att sluta röka. Inte risken att få cancer, de flesta rökare känner redan till det. Inga bilder på svarta lungor, vem har inte sett dem? Vad kan få en inbiten rökare att sluta röka? Som tur är finns det elektriska cigaretter. Röker man en elektrisk cigarett får du visserligen i dig nikotin, som en rökare vill ha, men slipper de 3000 olika gifterna som finns i vanliga cigaretter. Ja, du läste rätt; 3000 olika gifter i en enda cigarett, däribland arsenik, kolmonoxid (som finns i vanliga avgaser ur bilar) och mycket annat. Den som röker en e-cigarett från EQcigs får i sig nikotin, kemikalier som glycerin och vattenånga. Det är den du inhalerar i en e-cigarett.

Blir man fri från cigaretter?

Svaret på den frågan är både ja och nej. Ja, på så sätt att du gott och väl kan få ner mängden nikotin med en e-cigarett. Nej, för att du egentligen "röker" fast med en e-cigarett. Däremot får du omedelbart en bättre hälsa. Du får bättre lungor, du blir mindre hängig och trött. Du andas bättre, känner smak och lukter på ett nytt sätt. Du får många fördelar med att börja röka EQCigs (e-cigaretter) framför vanliga cigaretter. EQCigs finns även för den norska marknaden, EQCigs i Norge.

Hur fungerar de?

Man laddar e-ciggen med ett batteri, eller med en USB-sladd, fyller på en vätska (som bildar vattenångan. Sedan puffar du på, som med vanliga cigaretter. Du behöver; en e-cigarett, e-juice (vätskan) och en laddningssladd. Det är allt. Ingen tändare behövs. Du behöver inte gå ut på balkongen i kalla vädret, eftersom det enda de andra i din omgivning får i sig är vattenånga. Bra, eller hur?

13 Sep 2017